Utbildning

Jag erbjuder utbildning inom teater och för ditt företag.

Vill du söka scenskolan/teaterhögskolan? Jag hjälper dig med ansökningsproven.
Jag har hjälpt många elever in på högskolan. Jag hjälper dig ta fram bra prover om du inte hittar några själv.

Vill du utveckla ditt skådespeleri? Jag arbetar efter Michael Chekov och Jurij Alschitz metoder och delar gärna med mig av mitt arbete. Du får konkreta verktyg och uppgifter som du kommer ha nytta av i ditt arbete på scenen. I mitt arbete utvecklar du också ditt inre spirituella liv som konstnär.

Vill du utveckla ditt röstarbete som skådespelare/sångare? Jag ‘är utbildad och legitimerad röstgestaltningslärare efter Mirka Yemendzakis. Det är en träning som är en daglig rytm för dig som skådespelare/sångare.

Jag har magisterexamen från Teaterhögskolan i Stockholm.

Vill du bli säkrare i dig själv när du ska tala inför folk? Jag hjälper dig att fokusera på ditt ämne, att bli tydlig i ditt budskap och att du blir mindre nervös. Denna utbildning gäller alla som har en önskan att våga tala inför andra.

Har du en “pitch” du vill skall sticka ut och vara något mer än det vanliga? Jag kan hjälpa dig att presentera din idé/vision/förändring på ett sätt så det känns nytt och viktigt och blir svårt att inte hoppa på/vara med/finansiera. Om du vill tar vi hjälp av andra konstnärer/musiker/artister. Jag har ett brett kontaktnät i kultursverige.

Open Space. Vi planerar och leder Open Space för dig och ditt företag, organisation eller förening så att det blir en kreativ, demokratisk mötesplats. Jag har erfarenhet av att leda flera olika Open Space processer i olika storlek.

Jag har diplom från Handelshögskolans IFL (Internationell Företags Ledning) utbildning; Experience Management.

Frågor? Hör av dig till tomas@tomaslindstrom.se